Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ria van Kleef werkt aan nieuw ecologisch modemerk Miysu

Ria van Kleef is modeontwerpster en oprichtster van het nieuwe modelabel Miysu. Het dameslabel is ecologisch, de kleding wordt gemaakt van biologisch geteelde stoffen en de productie vindt in Europa plaats. Het merk wordt momenteel verkocht via Miysu.com.

Ria heeft ongeveer 25 jaar geleden een opleiding gedaan op de modevakschool. "Verder ben ik autodidact. Ik werk al 23 jaar als modeontwerpster."

Ze is eigenaar en ontwerpster van het damesmodelabel T.M.U., dat vooral in Scandinaviƫ verkocht wordt. Ondertussen is ze al twintig jaar eigenaar van een kledingwinkel in de binnenstad van Gorinchem. Daarnaast ontwerpt ze soms voor kinder- en damesmodemerken en helpt bij de productiebegeleiding.



Momenteel werkt ze aan een nieuw modemerk, Miysu. "Overconsumptie is echt een doorn in mijn oog. Ik werkte al met biologische stoffen en een ecologisch merk was daarom een kleine stap." Ook is ze zich aan het verdiepen in duurzame fournituren, samen met een bedrijf dat de expertise heeft in fournituren. Haar streven is om van Miysu een goed en solide merk te maken en om aan consumenten te laten zien dat ecologische kleding heel trendy is.

Bron: FashionUnited
Publicatiedatum: