Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EetGeenDierenDag: Zes grote cateraars doen mee

Grote cateraars waaronder Prorest doen op dinsdag 4 oktober mee aan het initiatief EetGeenDierenDag. De reden erachter is natuurlijk dat het dan Werelddierendag is. De bedoeling is dat zoveel mogelijk bedrijven in Nederland (alleen) een (groot) vegetarisch aanbod in de kantine hebben.

Daaronder zitten bedrijven als Douwe Egberts, Essent, Randstad, Toyota en Tatasteel (staalarbeiders). Via Twitter en Facebook zijn de ontwikkelingen te volgen.

Prorest

De grote bedrijfscateraars helpen ook mee; daaronder Prorest. Op Werelddierendag biedt zij in al haar kantines een keur aan vegetarische gerechten. Bovendien ontwikkelde ze een viertal speciale vegetarische gerechten.

Algemeen Directeur van Prorest, Dick Bennink: "Deze gerechten zullen in de toekomst tot het vaste productassortiment van Prorest behoren. Nederland telt inmiddels ruim vijf miljoen mensen die minstens één dag per week geen vlees of vis eten."

"En de lunch op het werk is een prima moment waarop je duurzaam kan eten."

EatGreendag

De cateraar neemt al vanaf de introductie deel aan de campagne EatGreen at work, waarbij één dag per week een lunch zonder vlees en vis gepromoot wordt op de werkvloer en in bedrijfsrestaurants. Deze dag wordt de EatGreendag genoemd.

Speciaal voor dierendag heeft Prorest vier vegetarische gerechten ontwikkeld die op alle locaties van Prorest gepromoot en geserveerd worden.

Bron: Horeca Entree
Publicatiedatum: