Bio Godico-pasta finalist in 'De Smaak van NL'

De finalisten die meedingen om de Smaakvol 2011-erkenning zijn bekend. Voor het vierde jaar op rij strijden food-ondernemers in 'De Smaak van NL' om het lekkerste product van Nederland.

De landelijke finalisten, inclusief de drie publieksfavorieten, strijden op 22 november 2011 om de ultieme smaakerkenning. Met uiteindelijk twee winnaars: de Smaakvol2011, dé erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland, en de Publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet.

Naast De Veldkeuken met het Levainbrood, is ook nog een ander biologische product doorgedrongen tot de finale. Het gaat om Bio Godico van Willy Gooiker uit Wilp. Dit is pasta van biologisch geteeld graan.

Kijk op deze website voor meer informatie.

De Smaak van NL

De landelijke verkiezing voor het lekkerste product van Nederland wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Syntens in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw en Foodlog.nl. De aftrap van de wedstrijd begon met regionale voorrondes die in juni op drie plaatsen in Nederland plaatsvonden en waarin foodrecensenten en vakspecialisten de producten onder de loep nemen. Van bijna zeventig deelnemers zijn er nu in ieder geval nog zes over.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven