Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recall trostomaten in de VS

Andrew & Williamson Fresh Produce is een terugroepactie van trostomaten begonnen, die verkocht zijn onder de Limited Edition en Fresh & Easy labels. Dit wegens een mogelijk risico op Salmonella.

De terugroepactie is uit voorzorg, omdat de tomaten in één van de verpakkingen tijdens een willekeurige steekproef positief getest zijn op Salmonella. De test werd uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw in Michigan.

Salmonella is een bacterie die tot ernstige en soms zelfs dodelijke infecties kan leiden bij jonge kinderen, zwakkere of oudere mensen en mensen met een verzwakt immuunsysteem. Gezonde personen die besmet worden met de Salmonella-bacterie ondervinden vaak klachten als koorts, diarree, misselijkheid, braken en buikpijn. In zeldzame gevallen kan een Salmonella-infectie in de bloedbaan komen en voor meer ernstige ziekten leiden, zoals arteriële infecties (aneurysma), endocarditis en artritis.

Andrew & Williamson Fresh Produce werkt nauw samen met regelgevende functionarissen om consumenten te informeren over deze terugroepactie. Er zijn nog geen ziektegevallen gemeld in verband met dit product.
Publicatiedatum: