Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biorganic appelstroop ‘Beste uit de test’ van Consumentenbond

'Van appelstroop klopt geen biet' kopte de Consumentenbond in haar publicatie over appelstroop, die onlangs verscheen in de Gezondgids augustus/september. De biologische appelstroop van Biorganic, één van de merken van Wessanen Benelux, klopt wel en komt met een 7,4 zelfs als 'Beste uit de test'.

De Consumentenbond testte twintig merken rinse appelstroop op de hoeveelheid appelen per 100 gram en de hoeveelheid ijzer. In de Gezondgids concludeert de Consumentenbond dat de Biorganic rinse appelstroop 160 gram appels bevat per 100 gram en boordevol ijzer zit. Hierdoor komt het product als beste uit de test en wordt het gedefinieerd als de beste kwaliteit.

Waar staat Biorganic voor?

Met Biorganic geniet je meer van het leven, omdat je pure natuurproducten eet en drinkt. Het merk biedt een breed assortiment dagelijkse boodschappen, gemaakt van 100% biologische ingrediënten. Geteeld zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Dat smaakt goed en dat voelt goed. Biorganic producten dragen dan ook met trots het Europees biologisch logo.


Assortiment

Met Biorganic kun je op elk moment van de dag genieten van lekkere, verantwoorde producten. Het uitgebreide assortiment bestaat uit: broodbeleg & ontbijtgranen, tussendoortjes, koffie & thee & sap, rijst & granen, pasta's & sauzen & oliën en groenten in glas. In totaal zijn zo'n vijftig producten verkrijgbaar.

Verkrijgbaar bij supermarkt en groothandel

Biorganic is te koop bij de volgende supermarkten: C1000, Jumbo, Hoogvliet, Dekamarkt, Jan Linders, Vomar, Dirk van den Broek en Boni. Ook de groothandels Hanos, Makro en De Kweker nemen de producten van Biorganic af.
Publicatiedatum: