Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dit kan tot 20 oktober

Aanmeldingen Ekoland Innovatieprijs 2012 welkom

Vanaf heden zijn aanmeldingen voor de Ekoland Innovatieprijs 2012 welkom. De winnaars van 2011 zijn Jan Dirk en Irene van de Voort, De Groote Voort. Zij maken boerenkaas van Jerseymelk onder de naam Remeker. Ze werken 100 procent antibioticavrij. Bovendien produceren ze kaas met een korst van boterolie.

Deze innovatie won in 2011 de Ekoland Innovatieprijs biologische landbouw, uitgereikt op de BioVak. Gedurende het hele afgelopen jaar leverde de prijs veel aandacht op voor het bedrijf en de kaas van Jan Dirk en Irene. "Meerdere groepen veehouders hebben ons bedrijf bezocht. Iedereen is toch nieuwsgierig hoe je volledig antibioticavrij kan werken."


De winnaars van 2011

Ook in 2012 deelt de jury graag weer de Ekoland Innovatieprijs uit. Nieuwe aanmeldingen van innovatieve bedrijven zijn van harte welkom! Iedereen mag biologische bedrijven aanmelden. Dat kan heel makkelijk met dit aanmeldformulier. Alleen primaire land- en tuinbouwbedrijven met een Eko-licentie komen voor de Ekoland Innovatieprijs in aanmerking. Aanmelden van bedrijven kan nog tot 20 oktober aanstaande. Kijk voor alle informatie op www.ekoland.nl.
Publicatiedatum: