Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directeur World Wide Cheese helpt mee met productie van Parmigiano Reggino

World Wide Cheese heeft onlangs weer de kaasmakerij van Casearia Di Sant'Anna in St' Emilla (nabij Bologna) bezocht. Zij zijn al meer dan tien jaar de leverancier van de Parmigiano Reggiono die World Wide Cheese in West-Europa vermarkt. Directeur Albert Roozendaal heeft tijdens het bezoek ook zelf een handje meegeholpen in de productie van de kaas.



Jaarlijks brengt WWC een bezoek aan de kaasmakerij. "Wij maken daarbij afspraken over de gewenste volumes en prijzen. Tevens bezoeken wij dan de boerderijen van de drie neven, die allemaal op exact dezelfde wijze hun bedrijf runnen. Hierdoor is het voeraanbod voor de 2.100 koeien op alle drie gelijk. Daardoor ontstaat altijd de kaas in de juiste verhouding. Niet voor niets heeft Caseari Di Sant Anna al meerdere keren de prijs gewonnen voor de beste Parmigiano Reggiano", licht Albert toe


Albert helpt een handje mee
Publicatiedatum: