Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel Brabantse gemeenten doen enthousiast mee aan Week van de Smaak

In Noord-Brabant hebben de provincie en Bionext alle gemeenten en waterschappen uitgenodigd om in de Week van de Smaak meer biologische en streekproducten op de kaart te zetten van het bedrijfsrestaurant. Een groot aantal Brabantse gemeenten doet enthousiast mee zoals Heeze, Eindhoven, Bladel, 's Hertogenbosch, Rucphen, Oosterhout, Boxtel en Veldhoven. Ook de kantine van het provinciehuis organiseert speciale activiteiten voor de medewerkers van het provinciehuis.

Medewerkers van gemeenten worden met mooie posters op de activiteiten in het bedrijfsrestaurant gewezen. In de bedrijfsrestaurant zelf is in de Week van de Smaak allerlei informatie te vinden over lekker eten. Zo is het magazine Smaakmakend gratis verkrijgbaar in deelnemende bedrijfsrestaurants. In het september-nummer zijn recepten te vinden met seizoensgroenten, zoals de paddenstoel en de courgette. Ook is de Week van de Smaak – krant met daarin achtergrondinformatie over de Week breed verkrijgbaar. Provincie en Bionext hopen dat de Week zo’n succes is dat ook in de weken daarna biologische en streekproducten op het menu blijven staan.




Publicatiedatum: