Schouten Europe B.V. ontwikkelt biologische vleesvervangers

Het afgelopen jaar heeft Schouten Europe B.V., uit het Brabantse Giessen, biologische vleesvervangers toegevoegd aan haar assortiment. Naast twee Tofu producten (Blok en Pittig gekruide reepjes) heeft men ook biologische varianten gemaakt van een drietal hardlopers uit het reguliere vleesvervangers assortiment: Groenteschijf, Hamburger en Balletjes.


De Groenteschijf

Schouten Europe B.V. heeft al twintig jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en vermarkten van vleesvervangers. Sinds 2002 heeft men een eigen merk voor de consumentenmarkt, dit merk is GoodBite. Door de jaren heen heeft men een ruim assortiment aan producten ontwikkeld. De producten zijn onder andere samengesteld uit eiwitten die afkomstig zijn van soja, tarwe en erwten. Het GoodBite assortiment bestaat uit: burgers, worsten, schnitzels (gevuld), snacks, roerbakproducten, BBQ/Grill producten, tofu, ingredi├źnten en broodbeleg. Nu zet het bedrijf dus ook in op biologische vleesvervangers.


De Hamburger

De vraag naar biologische voedingsmiddelen in het algemeen neemt steeds meer toe. Aangezien ook de categorie vleesvervangers groeit, is het logisch dat ook in dit segment biologische varianten worden aangeboden.

Schouten Europe B.V. is geen grote organisatie maar daardoor erg flexibel. "Wij kunnen de smaak en samenstelling van onze producten snel aanpassen aan klantbehoeften maar ook aan culturele verschillen. Het ontwikkelen van biologische varianten is voor ons een logische stap om de diversiteit van ons assortiment extra te benadrukken en te beantwoorden aan de groeiende vraag uit de markt", aldus Mark van Noorloos van Schouten Europe B.V.


De Balletjes

Voor meer informatie over de biologische producten van Schouten Europe B.V.:

Schouten Europe B.V.
Burgstraat 12
4283 GG Giessen
0183446390
info@goodbite.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.