"Gerrit Takke van De Groene Weg: "Investeringen betalen zichzelf terug"

Bespaar euro's met energiezuinige verlichting

Eerste hulp bij besparing op verlichting nodig? Veel mkb'ers kunnen honderden tot duizenden euro's besparen. In het whitepaper van MKB Servicedesk lees je hoe je honderden tot duizenden euro’s kan besparen op verlichting.

Goed nieuws: meer dan de helft van de mkb'ers in Nederland gebruikt energiezuinige verlichting. Vooral duurzame tl-buizen zijn populair onder ondernemers. En daarmee besparen ze veel geld.

Besparing van honderd tot duizenden euro's

Gerrit Takke van slagerij De Groene Weg (vestiging Utrecht): "We hebben veel investeringen gedaan om te besparen op energie, op het gebied van licht en warmte. De investeringen die we hebben gedaan, betalen zichzelf terug. Het geeft me een goed gevoel en ik tap met plezier water uit de kraan nu ik weet dat ik goed bezig ben voor het milieu. Financieel gezien is een besparing van 1700 tot 1800 euro natuurlijk ook fors."
 

Beter voor milieu

Niet alleen de forse besparing kan een reden zijn om in te zetten op energiezuinige verlichting. Als je ervoor kiest om je traditionele tl-buizen te vervangen voor duurzame exemplaren en je gloeilampen voor spaarlampen, ben je goed bezig voor het milieu. Niet-zuinige lampen geven namelijk meer warmte af dan licht, wat een flinke CO2-uitstoot tot gevolg heeft. Met duurzame verlichting verbruik je minder warmte en help je dus het milieu een handje. En dat heeft als positief bij-effect dat het goed doorwerkt op je imago.

Klik hier om het gratis whitepaper aan te vragen

Bron: MKB Servicedesk

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.