Aantal biologische winkels in Dresden breidt uit

De Berlijnse biologische supermarktketen Bio Company opent op 29 september een nieuwe winkel in Dresden. De winkel zal gevestigd zijn op de hoek van Königsbrücker Straße/Louisenstraße in Neustadt. Het gaat om een winkel van 450 vierkante meter groot, er worden zo'n 8500 producten verkocht. In de nabije toekomst is Bio Company van plan om nog drie of vier winkels in Dresden te openen.

Maar met deze winkelopeningen houdt het niet op. Zo zal begin november op de hoek van Ecke Tannenstraße/Hans-Oster-Straße het vierde filiaal openen van 'Vorwerk Podemus'. Hier wordt dan op 430 vierkante meter een compleet bio-assortiment aangeboden, met inbegrip van vlees, kaas en brood.

En sinds mei van dit jaar organiseren Sascha Kornek en zijn team de 'Bio-Wochenmarkt' op het Martin-Luther-Platz. Hier wordt uitsluitend regionaal voedsel verkocht en de ondernemer beslist tegen het einde van het jaar of hij hier volgend jaar mee doorgaat. Mogelijk opent dan ook een tweede vestiging in de buurt van de universiteit.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven