SUMM boeren bij Plantastic @ Museon

De SUMM boeren en hun gewassen zijn vanaf 23 september 2011 in de Plantastic-tentoonstelling in het Museon te Den Haag te beleven. Vrijdag om 17:00 uur wordt de tentoonstelling voor één jaar lang geopend. Plantastic laat families met kinderen tussen de zeven en veertien jaar de magische wereld van planten zien. De bezoekers zullen te weten komen dat planten een cruciale rol spelen op aarde, en hoe zij interactie hebben met mensen en dieren. De onderliggende gedachte van de tentoonstelling is duidelijk maken hoe afhankelijk we als mens zijn van planten en plantaardige producten.

Het voedingsmerk SUMM sluit hier goed bij aan, en zal zich op een grote wand met haar boeren presenteren (zie bijlage). SUMM heeft een zoetwaren assortiment, waarvan de producten 100 procent biologisch zijn en gemaakt met zoveel mogelijk fairtrade ingrediënten. Op de SUMM-wand zullen een aantal planten en bomen van onze boeren in de spotlight worden gezet, waarbij op een interessante en interactieve manier getoond wordt hoe zij bijdragen aan de SUMM-producten. Het leuke hiervan is dat men op een beeldende manier de tracability van onze producten kan zien. Bovendien laat Plantastic zien waarom mensen voor merken zoals SUMM moeten kiezen. De biologische en fair trade boeren van SUMM krijgen vanzelfsprekend ook aandacht; voor hen is de plantenwereld natuurlijk al helemaal van belang.

Bezoekers kunnen vervolgens SUMM-producten proeven in het Museoncafé, wat overigens een nieuwe verkooplocatie is voor het merk. Kom SUMM beleven in het Museon in Den Haag.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven