Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag en zondag Schouwburgplein Rotterdam

Ons voedel in 2020 op Foodlab 2020

Stel je voor: Hoe zien de keukens van Rotterdam er in 2020 uit? Wat eten we dan, met wie en waar? Waar halen we ons eten vandaan en hoe? Waar wordt ons voedsel verbouwd, verwerkt en getransporteerd? Hoe maken we daarbij gebruik van duurzame energie? En wat doen we met ons afval?

In Foodlab 2020 laat Rotterdamse Oogst een keur zien van (on?)mogelijke voedselscenario's die een tegendraads antwoord geven op dit soort vragen. Verschillende keukens op het Schouwburgplein bieden elk op hun manier commentaar, verhaal en smaak over en aan ons eten en eetcultuur. Speels, een beetje provocerend, maar wel verleidelijk lekker.

Als in een heus laboratorium kunnen deelnemers proeven van de lokale en biologische keuken en de wilde keuken, van zee-akkers en City salad, van gerechten met ingrediƫnten als vleesvervangers, insecten, nieuwe groenten, wild als afgeschoten ganzen, maar ook single blends van appelen uit de regio. Algoplus zeewier zal eveneens aanwezig zijn met een proeverij van zeewier producten.

Zaterdag 24 en zondag 25 september Schouwburgplein van 15:00-17:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum: