Dronken man vernielt ruit van natuurwinkel

Hij was te dronken om zich nog wat te kunnen herinneren, zei een 27-jarige Assenaar woensdag tegen de politierechter in Assen. De Assenaar zat voor twee vernielingen, bedreiging en mishandeling in het beklaagdenbankje. Dit gebeurde in de vroege ochtend van 1 augustus 2010 in Assen. Een werkstraf van 70 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken vond de rechter wel op zijn plaats.

Die bewuste ochtend werd de Assenaar in zijn woonplaats uit een café gezet. Hij was met barkrukken gaan gooien en dat vond de uitbater niet gezellig. Buiten gooide de gewezen gast een stoel door het raam. Hij liep daarbij flinke verwondingen aan zijn armen op. Boos liep hij naar een nabij gelegen natuurwinkel en sloeg daar ook een ruit stuk.

De agenten brachten de man geboeid naar de huisartsenpost in het ziekenhuis. Daar werd de man opnieuw boos omdat de boeien te strak zaten en hem pijn deden. Hij wilde dat de agenten de boeien wat losser om zijn polsen deden. Dit gebeurde niet. De geboeide man schopte kwaad tegen het bovenbeen van een wachtmeester van de marechaussee die de politie op dat moment assisteerde. Hij dreigde de man en diens gezin te doden. "Ik weet alleen dat de boeien te strak zaten, de rest niet meer. Ik was te dronken", meende de man.

Bron: Drenthejournaal

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.