Dé trend: een duurzaam kerstpakket

'Groene' kerstpakketten bij Biologisch Geschenkpakket

Biologisch Geschenkpakket toont de nieuwste maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten in haar vestiging in Huizen. De trend in geschenkpakketten en relatiegeschenken is: Duurzaam.

"Bedrijven en organisaties, die hun personeel of vrijwilligers willen bedanken of relaties extra aandacht schenken, wederverkopers zoals natuurvoedingsspeciaalzaken en particulieren die familie en vrienden willen verrassen, zijn onze klanten", zegt Marianne Klaassen van Biologisch Geschenkpakket, een organisatie met jarenlange ervaring. "Verantwoorde geschenken worden steeds meer gewaardeerd en de Overheid stelt zich als voorbeeld door hun werknemers alleen nog maar duurzame kerstpakketten te geven."

De onderneming richt zich op duurzame en fairtrade geschenken. Een voorbeeld is het pakket (H)eerlijk Genieten, dat bestaat uit biologische lekkernijen, een bamboe theekist, een gids voor verantwoord lekker leven en Ecology bekers.


Maatwerk en Thema's

Een hoge attentiewaarde hebben maatwerk en themapakketten. Voor wijnliefhebbers zijn er biologische wijngeschenken, voor de biosector Eko en Demeter pakketten en bijvoorbeeld voor het bedrijfsleven worden duurzame streekpakketten uit eigen provincie samengesteld. Voor organisaties met een klein budget zijn eveneens aantrekkelijke pakketten te leveren.

Klanten kunnen ook zelf pakketten samenstellen.

Zorginstellingen

Kerstpakketten waarin producten worden verwerkt van zorginstellingen hebben meerwaarde. Zo maakt een zorgboerderij eerlijke broodsnijplanken en vogelhuizen van hout uit eigen bos en een zorginstelling ambachtelijke kaarsen voor Biologisch Geschenkpakket.

Showroom

Alle producten zijn te zien in de showroom op bedrijventerrein 't Plaveen, Rokerijweg 14 in Huizen.

Voor meer informatie: www.biologischgeschenkpakket.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven