21-jarige werkt er al vijf jaar

Eigenaren Natuurwinkel Hoofddorp trots op jonge werknemer

Ad en Eugenie van der Mije, eigenaren van de Natuurwinkel aan de Kruisweg 1047, zijn er trots op dat hun nog jeugdige werknemer Julien van der Werve, die nu 21 jaar is, al vijf jaar bij hun werkt.

"Julien is zover doorgegroeid dat hij ons gewoon kan vervangen. Hij heeft ook over onze producten en bijvoorbeeld supplementen lessen gevolgd om echt te weten wat wij verkopen en informatie daarover te kunnen geven."

Van der Werve kwam vijf jaar geleden in de Natuurwinkel werken. "Dat was toen een vakantiebaantje voor een paar dagen in de week. Ik heb toen wel mijn VWO-studie kunnen afmaken en studeer nu Kunstmatige Intelligentie. Dat is een op psychologie toegepaste informatica studie. Daarbij wordt het menselijk handelen met computers bestudeerd." De 21-jarige student werkt nu drie dagen in de week in de Natuurwinkel. "Het leuke van dit werk is dat ik hier ook de benodigde uitleg over producten kan geven aan onze klanten."

Hij mag ook de groente, het zuivel en brood bestellen. "Ik ben inmiddels bewust met voeding bezig. Het is goed te weten wat je eet en wat de invloed van voeding op je leven is." Alle producten die in de Natuurwinkel verkocht worden zijn immers biologisch of biologisch dynamisch. De eigenaars Ad en Eugenie van der Mije, die voorheen een kleine winkel in winkelcentrum Pax hadden en nu ruim drie jaar over een flinke en overzichtelijke winkel aan de Kruisweg pal naast coffeeshop Superfly beschikken, leggen uit dat biologische producten geen oppeppers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen hebben en verbouwd zijn zonder bestrijdingsmiddelen. "Bij biologisch-dynamisch gaat de productie daarin nog een stap verder. Bij de natuurlijke groei gaat het vooral om de zorg dat onze aarde straks nog goed is voor onze kleinkinderen."

De Natuurwinkel is te bereiken op 023-5622285 of klik hier voor de adresgegevens.

Bron: Dichtbij - Haarlemmermeer

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.