Feest op Wijngoed De Reestlandhoeve: 25 september

De Reestlandhoeve zit weer volop in de prijzen met de wijnen. Bij de Internationale wijnkeuring (AWC 2011 Vienna) in Wenen zijn drie wijnen bekroond met een zilveren medaille en één wijn met een kwaliteitszegel. Allen wijnen van 2010. Een prachtig resultaat en één om trots op te zijn.

Om te kunnen proeven en genieten van de prijswinnaars zijn belangstellenden van harte uitgenodigd op zondag 25 september van 11:00-17:00 uur op het wijnfeest van Wijngoed De Reestlandhoeve. Deze dag staat in het teken van de Reestlander wijnen en de kunst van het genieten. Behalve de wijn is er nog veel meer te beleven. Een inspirerende kunstmarkt met diverse kunstenaars uit de regio, een markt met onder andere lekkere streekproducten en live muziek moeten deze dag tot een leuke happening maken. De horecaopleiding van het Alfacollege zorgt voor diverse lekkere hapjes. In het wijnlokaal hangt een expositie van Jan van der Voo. Bijzondere schilderijen die gekenmerkt worden door gekleurde vlakken en structuur geïnspireerd door de Cobragroep. De expositie is te zien tot medio april 2011.Uiteraard kan men een kijkje nemen in de wijngaard. Behalve informatie via het wijnwandelpad zijn hier ook een expositie van verschillende beelden van een aantal kunstenaars en gedichten van Anita van Veen te vinden.

Er zullen in de loop van de middag een aantal verschillende optredens zijn van onder andere Ria Westerhuis die gedichten voordraagt en Bisengo (Congolees voor plezier) een djembé groep begeleidt door percussionist Mothis Eyanga uit Congo.

Entree is gratis. Consumpties en proeven zijn voor eigen rekening.

Wijngoed de Reestlandhoeve
Wilma Huisman
Hoofdweg 21
7707 RB Balkbrug
0523 648612
www.reestlandhoeve.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven