Etiket van jouw zoon of dochter straks in de winkel?

Etiketontwerpwedstrijd voor Rootz bij EkoPlaza

Rootz is een biologisch fruitontbijt of tussendoortje, gemaakt in Nederland met zonne-energie. 'Je proeft de zon op je tong!' Kinderen (6-12 jaar) krijgen nu de kans om een etiket voor de fruitsmoothie te ontwerpen. Dit kan bij diverse EkoPlaza-vestigingen.

Deborah, de oprichtster van Rootz, is op zoek naar een nieuw etiket voor Rootz flesjes. Als het etiket klaar is, mogen kinderen een Rootz flesje vullen met hun zelfgemaakte smaak en mogen ze het meenemen naar huis.

Verschillende EkoPlaza's doen mee aan de ontwerpwedstrijd: Op 8 oktober EkoPlaza Nieuwe Binnenweg in Rotterdam, op 12 oktober Vrouw Juttenland in Delft, op 22 oktober Grote Marktstraat in Den Haag, op 15 oktober A.J. Ernststraat in Amsterdam en op 29 oktober Twijnstraat in Utrecht, van 10:00-16:00 uur. Het etiket ontwerpen duurt een uurtje.


De jury

Hockeykampioene Fatima Moreira de Melo kiest samen met Ellen Scholtens (Bio-Culinair journaliste) en Deborah (Rootz) de twee winnende etiketten uit.

Prijs

De onthulling door Fatima met een feestje in een EkoPlaza op 19 november. De Rootz flesjes met winnende etiketten zijn verkrijgbaar in alle EkoPlaza's voor 1 euro. De twee winnaars krijgen Rootz flesjes thuis om aan vriendjes en vriendinnetjes uit te delen.

Klik hier om de flyer te bekijken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven