Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"En voor ieder conventioneel product ook een organisch alternatief"

Wegwerpservies weer helemaal in bij supermarkt Makro

Geen vervelende afwas meer achteraf, want het wegwerpservies is weer helemaal in. De Belgische supermarkt Makro gaat alvast mee met deze trend.

In de Makro in Deurne werd de afdeling 'disposables' gerenoveerd tot een uniek gegeven in Belgiƫ. Nu heeft Makro namelijk als enige 1.200 wegwerpartikelen. "In onze winkels Macro en Metro is wegwerp een groeiende markt", aldus woordvoerster Julie Stordiau in de Persgroep Publishing.

Milieubewuste klanten die hun nek niet breken over enkele euro's meer, kunnen dan weer terecht bij Makro's biologisch afbreekbare collectie. "Voor ieder conventioneel wegwerpproduct is een organisch alternatief beschikbaar", deelt Stordiau mee. Zo heeft Makro onder andere plastic doosjes in verschillende vormen en maten en een houten servies.

In verenigingen, bedrijven en op feestjes zijn wegwerpproducten echte toppers. "Bovendien willen mensen nu dat alles zo snel mogelijk gaat en dan zijn wegwerpspullen een makkelijke oplossing", besluit Stordiau.

Bron: Zita
Publicatiedatum: