Zeven weken lang Happy Hour met 7% extra korting bij Natuurwinkel Gouda

Natuurwinkel Gouda is sinds 1 september voortaan op donderdag en vrijdag een uurtje langer (tot 19:00 uur) open. Om dit te vieren houdt de winkel zeven weken lang, iedere donderdag en vrijdag tussen 18:00 uur en 19:00 uur happy hour met een extra kassakorting van zeven procent op alle boodschappen. Deze korting geldt bovenop alle andere aanbiedingen, folders en campagnes die de winkel in deze periode houd zoals het voordeelplakken weekend in september of het oogstfeest in oktober. De actie heeft veel locale publiciteit gekregen door advertenties, flyers en een uitgebreid redactioneel stuk in de lokale krant.De eerste happy hours zijn inmiddels achter de rug en de medewerkers merken dat klanten speciaal in dit uurtje komen winkelen. Zowel vaste klanten als klanten die normaal gesproken met moeite 18:00 uur moesten halen nemen nu rustig de tijd. De gemiddelde besteding per klant ligt zeker 30 procent hoger door toch dat beetje extra korting. Zeker afgelopen vrijdag liep de korting in het Happy Hour op tot 32 procent door 'de Plak je Voordeel'-actie die alle Natuurwinkels dit weekend houden. Een feestje voor de klanten!

"Het extra uurtje open geeft onze klanten net iets meer gelegenheid om de biologische weekend boodschappen in te slaan", zegt bedrijfsleidster Céline Brugman. "Bovendien is op vrijdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur het elektronische paaltje in de winkelstraat omlaag waardoor onze klanten met de auto voor kunnen rijden om de boodschappen eenvoudig in te laden. Parkeren in de buurt van onze winkel is nu ook een stuk eenvoudiger sinds de opening van het parkeerterrein aan de Vest/Koningshof en uiteraard op de drie laad- en losplekken op nog geen 100 meter afstand van de winkel." Als extra service biedt de Natuurwinkel de mogelijkheid aan klanten om de aankopen op vrijdagmiddag 17:30 uur voor een geringe vergoeding aan huis te brengen in de regio.


Het team van Natuurwinkel Gouda

Natuurwinkel Gouda is dè biologisch specialist uit de regio en heeft met haar ruime supermarkt een groot en vers assortiment van ruim 8000 producten.

Meer informatie: Natuurwinkel Gouda, Lange Groenendaal 99 Gouda 0182-513260.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven