Klimaatneutraal feestje van StoereVrouwen in het centrum van Utrecht

Op vrijdag 30 september kleurt StoereVrouwen het centrum van Utrecht roze! Dit keer gaat zij niet als koopleger de winkelstraten door op zoek naar eerlijke producten, maar geeft ze een feestje om mensen te verleiden tot duurzaam genieten!

StoereVrouwen zouden niet stoer zijn als ook dit feestje niet duurzaam is. Zo is het feest klimaatneutraal gemaakt, wordt er biologische wijn geschonken en bestaat het diner uit verse seizoens- en regionale producten, verzorgd door de Meisjes van Spijs.

Wat staat er op het programma?

Op de avond zelf worden er fairtrade cocktails gemaakt, praktische tips uitgewisseld over mindful eten en kijkt stand-up comedian Soundos met een knipoog naar duurzaamheid. De avond wordt swingend afgesloten op de dansvloer met DJ Nooky!

Het StoereVrouwen feest is ook een platform om bewust koopgedrag te promoten; koopgedrag waarbij rekening wordt gehouden met mens en natuur. Zo zullen de gasten aan het einde van de avond naar huis gaan met een goedgevulde goodybag met nieuwe eko-items en duurzame tips.

Zowel vrouwen áls mannen die meer willen weten over een duurzame levensstijl zijn van harte welkom op vrijdag 30 september vanaf 17:00 uur in Club LUX in Utrecht. Kaartjes van 7,50 euro (inclusief diner en twee drankjes) zijn te koop via www.stoerevrouwen.nl.

Bron: Utrecht.nieuws

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven