Bio-rijsteiwit EDO 65 vervangt gangbaar aardappeleiwit en maïsgluten

Nu mogelijk: Biologisch mengvoer met 100% biologische componenten

Het biologische handelsbedrijf ED Organics BV speelt in op de verwachtte nieuwe EU wetgeving voor de samenstelling van biologisch mengvoer. De Europese Unie neemt waarschijnlijk in oktober de beslissing dat biologisch mengvoer, vanaf 1 januari 2012, voor 100% uit biologisch gecertificeerde bouwstenen moet bestaan.
Gangbare maïsgluten en gangbaar aardappeleiwit die nu gebruikt worden in biologisch mengvoer moeten dan vervangen worden.

ED Organics heeft daarvoor een perfecte oplossing: EDO 65 rijsteiwit concentraat.
Eric Daniels heeft eigenlijk de hele wereld afgespeurd, in opdracht van verschillende klanten, om een oplossing te vinden. EDO 65 is daarvan het resultaat. Bij de productie van rijstzoetstoffen ontstaat het bijproduct rijsteiwit dat in een geconcentreerde vorm door ED Organics op de markt gebracht is. Gezocht werd naar een product met een goede lysine/methionine verhouding en met een hele hoge verteerbaarheid. Dat is gelukt.

De noodzakelijke toetsing, onder andere KAT-geaccrediteerde analyses tonen aan dat het product veilig is en voldoet aan alle gestelde eisen. De eerste bestellingen worden nu uitgeleverd naar Nederlandse, Belgische en Duitse klanten.
Een belangrijke stap is gezet in een nog betere positionering van biologische dierlijke producten. Vanaf nu is de discussie voorbij. Bio-mengvoer kan nu 100 procent biologisch.

Voor meer informatie:

ED Organics B.V.
Braspenning 29
8253 BA Dronten
0321 317881
0653150571
eric@edorganics.nl
www.edorganics.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.