Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 tot en met 23 oktober, nog stands beschikbaar

Organic Farming Show in Roemenië

De Organic Farming Show is een onderdeel van IndAgra, de internationale beurs voor apparatuur en producten in de landbouw, tuinbouw, wijnbouw en veeteelt. De beurs vindt plaats in Boekarest van 19 tot en met 23 oktober 2011. Bio Romania, de vereniging voor biologische landbouw producenten, organiseert samen met Romexpo de Organic Farming Show.

Nieuw dit jaar is dat internationale producenten voor de eerste keer hun producten tonen op de Organic Farming Show. Ook zullen gecertificeerde biologische verzorgingsproducten en wasmiddelen, alsmede biologische kleding, getoond worden op deze beurs.

Er zijn nog steeds stands beschikbaar. Exposanten kunnen ook een ruimte met 50 tot 70 zitplaatsen reserveren voor workshops en presentaties. Geïnteresseerde buitenlandse bedrijven wordt gevraagd om een pakket te sturen met monsters van hun producten en reclamemateriaal, zoals flyers en folders.
Publicatiedatum: