Upak: Een milieuverantwoord opvulmiddel voor dozen

Ook op zoek naar een schone, compacte en milieuverantwoorde verpakkingsoplossing om goederen en producten in hun verpakking optimaal te beschermen? Upak® voldoet aan deze eisen en is ideaal voor de kleine en middelgrote gebruiker met een beperkte opslagruimte. De Upak® doos met inhoud is veelzijdig, compact en klaar voor gebruik.

Elke doos bevat 100 meter 100 procent recyclebaar papier waarmee zowel ingepakt als opgevuld kan worden. Eén doos Upak® vervangt vele liters 'chips' en vele meters luchtkussen- of noppenfolie. Dit zorgt ervoor dat de producten perfect op hun plaats blijven zitten in hun verpakking, extra beschermd worden tegen schokken en beschadiging tijdens het transport of de verzending.

Neem voor meer informatie contact op met Peter van Malkenhorst, tel. 0031-(0)174-636231 of per e-mail: peter.vanmalkenhorst@vanderwindt.com.

Bron: Van der Windt nieuwsbrief nummer 21


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.