"Stukje biologisch vlees past goed in gezond voedingspatroon"

Winnares rundvleespakket van Stichting Natuurboer uit de Buurt bekend

Miny ter Halle uit Rijssen heeft vorige week een rundvleespakket met vlees van Brandrood rund ontvangen uit handen van Francine van Rossem, bestuurder van Stichting Natuurboer uit de Buurt. Miny ontving het pakket als winnaar van een verloting tijdens het voedselevenement Terra Madre afgelopen voorjaar in Olst.

De boeren van Stichting Natuurboer uit de Buurt stonden op Terra Madre om aandacht te vragen voor hun producten. De leden van Stichting Natuurboer uit de Buurt zijn biologische boeren en noemen zichzelf 'natuurboeren'.

Miny ter Halle toonde zich een gelukkige winnaar van het vleespakket dat was samengesteld door natuurboer Berrie Klein Swormink in Lettele. "Dit past prima bij mij. Ik koop veel biologische en fairtrade producten. Vlees van de kiloknaller is aan mij niet besteed", aldus Miny. "Voor mij is het belangrijk dat dieren een goed leven hebben. Kalfjes horen bijvoorbeeld op te groeien bij hun moeder."

Prijswinnaar Miny kondigde aan dat ze het vleespakket gaat delen met haar twee dochters Marieke en Karin. "Zij hadden me uitgenodigd voor een bezoek aan Terra Madre, dus de gewonnen prijs delen we samen. Dochter Karin is diëtiste en van haar weet ik dat een stukje biologisch rundvlees op zijn tijd heel goed past in een gezond voedingspatroon."

Meer informatie over de natuurboeren is op www.natuurboeren.nl te vinden.

Bron: Salland Centraal


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.