"Inspirerende zomer met tour langs duurzame bedrijven"

De Rode Caravan maakt vandaag de laatste stop

Tholen - Een tour langs bedrijven en initiatieven waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Daarmee vulde Jasper van Impelen (Story of Cool) zijn zomer. In totaal heeft hij zo'n vijftig bezoeken gebracht. Vandaag maakt Jasper van Impelen zijn laatste stop met De Rode Caravan, bij de Gulpener Hopoogst.

"Ik ben 1 juni gaan rijden en vandaag maak ik mijn laatste stop." Na ieder bezoek heeft hij diverse foto's en een filmpje op de website geplaatst. "De rode draad bij de bezoeken is duurzaamheid. Leuk is dat sommige bedrijven niet eens beseffen hoe duurzaam ze daadwerkelijk bezig zijn."

Hij geeft aan dat bedrijven nog erg veel van elkaar kunnen leren als het gaat om duurzaamheid. Het is daarom belangrijk om de kennis te delen, op een leuke en luchtige manier. "Daarom wil ik al deze verhalen nu gaan bundelen in een mooi boek. Het was een erg inspirerende zomer."


De laatste stop van deze zomer...

Jasper vertelt dat er erg enthousiast gereageerd is. "Ik heb eigenlijk alleen maar blije mensen gezien op het moment dat ik verscheen met mijn gekke caravan." Het plan was om gewoon bij één bedrijf te beginnen, daarna zou hij wel zien. "Maar dit ging eigenlijk zo gemakkelijk. Voordat ik begon zat mijn agenda dus al vol."

Carl Siegert

Deze zomer bij heel veel bedrijven langs geweest, waaronder Bakkerij Carl Siegert. "Jasper is bij ons langs geweest voor een interview en heeft een reportage gemaakt. Dat was erg leuk!"Voor meer informatie:

www.sustainablesummertour.nl of volg De Rode Caravan op Twitter.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven