Biologische cosmetica in de spotlights tijdens BioVak

Mike en Joop de Looze zijn voor uitbreiding van de vakbeurs BioVak 2012 – op 18 en 19 januari 2012 - een samenwerking aangegaan met het nieuwe keurmerk voor biologische natuurcosmetica ICADA - International Cosmetic and Detergents Association e.V.(www.icada.eu).

BioVak 2012 wil haar bezoekers graag laten kennismaken met biologische cosmetica. Deze producten leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzame ontwikkeling. Want door de productie van traditionele cosmetica en lichaamsverzorging ontstaat grote milieuschade. Biologische producten zijn een winst voor het milieu, zowel bij de productie als ook bij het gebruik door het tegengaan van de vervuiling door bad- en douchewater.

Het nieuwe Bio-Cosmeticapaviljoen biedt ruimte voor stands van diverse bedrijven uit Nederland en Duitsland met voorlichting, kennisoverdracht, demonstraties en workshops met het thema: ambachtelijke kleinschalige productie van natuurcosmetica.

De workshops worden onder andere verzorgd door Natucos, ook standhouder op BioVak 2011. Natucos´ eigenaar Dick van Asch heeft meer dan 30 jaar ervaring in de productie van biologische natuurcosmetica voor de eigen merken 'Alia' & 'Harmonie' en verkoop van andere bekende natuurcosmetica-merken. Dick van Asch is graag bereid om zijn kennis en ervaring met de vakbeursbezoekers van BioVak te delen. Hij demonstreert ter plaatse de kleinschalige productie van natuurcosmetica met eenvoudige apparatuur en gecertificeerde ingrediënten.

De beurscoördinator voor dit segment -het Bio-Cosmeticapaviljoen- is Bea Möllers en maakt deel uit van het managementteam van ICEM. Zij is bereikbaar op: 06 83670308. Voor meer info: info@mikedelooze.nl of biovak@bellaland.nl, 0180 314662, www.biovak.nl.

BioVak vindt plaats in het IJsselhallencomplex in Zwolle op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2012.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven