Netwerkbijeenkomst en focusgroep-bijeenkomsten

Biologische paardenhouderij: 'duurzaam ondernemerschap in de hippische sector'

'Duurzaam ondernemerschap in de hippische sector'; dit project maakte in korte tijd grote vorderingen! Eén van de onderdelen waar in de komende periode aandacht aan wordt besteed, is het marktonderzoek onder hippische ondernemers én paardeneigenaren/manegeruiters.

Bent u als hippisch ondernemer geïnteresseerd in duurzaam en/of biologisch ondernemerschap? Heeft u de ambitie om hierin voorop te lopen en wilt u deze kansen optimaal benutten en kennis van andere deskundigen gebruiken om uw bedrijf verder te optimaliseren? Meldt u dan nu aan om mee te doen aan de netwerkbijeenkomst!

Bent u als paardeneigenaar of manegeruiter geïnteresseerd in de meerwaarde die een duurzame accommodatie u te bieden heeft? Welke criteria zijn voor u belangrijk om een pensionstal/manege op te selecteren? Doe mee aan de focusgroep-bijeenkomsten en meldt u nu aan!

Locatie van de bijeenkomsten is de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht.

U kunt zowel per email als telefonisch contact opnemen: drs. Aagje Hardeman, A.M.Hardeman@students.uu.nl en 06 12891796.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.