Eerste editie massaal bezocht

Fans van de De Streekmarkt houden plundra op de Twijnstraat...

Liefhebbers van kwaliteitsproducten hebben zich afgelopen zondag helemaal laten gaan op de Streekmarkt. Op de nieuwe locatie in de Twijnstraat was het een drukte van jewelste, al het lekkers wat de markt te bieden heeft, verdween als sneeuw voor de zon. Bakkertje Edwin: "Om 2 uur was ik uitverkocht, ongelooflijk." Zoals uit onderzoek blijkt, heeft de recessie gelukkig geen invloed op de behoefte aan echt en eerlijk voedsel. De liefhebbers daarvan kwamen massaal naar de Streekmarkt, om de meest heerlijke herfstinkopen te doen.


Het streekfruit van Willem&Drees mag natuurlijk niet ontbreken op de Streekmarkt

"Het bewijs dat streekproducten populairder zijn dan ooit bij een bewust, kieskeurig publiek", aldus organisator Joost de Boer. De ondernemer heeft daarom samen met de winkeliersvereniging besloten vanaf 2 oktober tenminste één koopzondag per maand, De Streekmarkt te organiseren in de Twijnstraat in Utrecht.

"De Streekmarkt heeft bewezen dé seizoens-voedselwarenmarkt voor Utrecht en Ommeland te zijn. Mensen rijden graag een blokje om voor het ontdekken van nieuwe smaken, leuke adresjes en het eten van eerlijke en vooral verse producten uit heel Nederland", aldus Joost.


Roelof Reinders met bio-paddenstoelen van Heerlijk&Eerlijk

De Streekmarkt

Toegangstijden: 11:00 uur – 18:00 uur
Data: 2 oktober, 13 november, 11 december
Meer info: www.destreekmarkt.nl
Twitter: www.twitter.com/destreekmarkt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven