Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Loopafstand tot filiaal moet maximaal tien minuten zijn"

Supermarktketen Bio Company gaat voor maximale dekking in Berlijn

Op 8 september heeft burgemeester Heinz Buschkowsky in Neukölln het eerste Bio Company-filiaal geopend. Bio Company is een Berlijnse bio-supermarktketen en staat bekend als regionale buurtwinkel. De keten heeft al 23 vestigingen, waarin zij een volledig gamma aan producten aanbieden. Dit zijn er zo'n 6000 in totaal.

In het assortiment ligt duidelijk de nadruk op regionale producten uit Berlijn en Brandenburg. De inrichting van de winkel is zo ecologisch mogelijk, met onder meer energiebesprarende koelkasten en duurzame verlichting- en opslagsystemen.



"Mijn doel is dat elke inwoner van Berlijn binnen tien minuten te voet een Bio Company-filiaal moet kunnen bereiken", zegt George Kaiser. Hij is de leidinggevende van de regionale winkelketen. "We gaan ons ook in nieuwe wijken vestigen. Nog dit jaar zal een winkel openen in Friedrichshain en in het voorjaar van 2012 in Prenzlauer Berg."
Publicatiedatum: