Sincero fair fashion en Moestuin Utrecht organiseren vijfde Green Fair

Zondag 18 september, van 10:00-16:00 uur organiseert Sincero fair fashion uit Utrecht een gratis toegankelijke markt met biologische en fair trade producten bij biologische zorgtuin de Moestuin, Laan van Maarschalkerweerd 2, in Utrecht.

Het thema dit jaar is Duurzaam shoppen. Naast het bewonderen van eerlijke en biologische kleding en accessoires valt er ook van alles te proeven (www.green-fair.nl).

Naast Sincero fair fashion (winkel en webwinkel in dames-, heren en kinderkleding) zijn er diverse andere 'groene' bedrijven vertegenwoordigd op deze Green Fair. Bijvoorbeeld de webwinkels Neidig en Pure Coverz met biologische stoffen, huishoudtextiel en beddengoed.

Er zijn diverse (kinder-)kledingkramen die normaalgesproken alleen via internet verkopen: Bij Izzy, Goeiekleren, Beter Leven en Het Groene Warenhuis. Vandaag kun je hun kleding voelen en passen!

Voor accessoires als tassen, riemen en sieraden kun je onder andere terecht bij het Huis van de Vlinders, Roaring grace, Pure Jute en Asian Fairness.

Voor trendy lifestyle producten en cadeautjes ben je bij Emax Domina, Little Green World, Dogoodfeelgoodshop en Fair Baby aan het goede adres.

Rond 12:00 uur en 14:00 uur kun je kijken naar een spetterende modeshow en met onder andere kleding van ontwerpster Ellen Willink, Sincero fair fashion en de Puhashop. Aangevuld met fair trade accessoires van diverse standhouders en milieuvriendelijke schoenen van schoenenwinkel van Dortmond uit Utrecht.

Ondertussen kun je onder het genot van muziek van gitaarduo Bloemenstal bij de Biowijnclub en It's organic proeven van biologische wijntjes met lekkere vegasnacks van Happy Herbi.

Geitenboerderij Eureka verkoopt heerlijke biologische geitenkaas en de mensen van de Moestuin zorgen natuurlijk ook voor lekkere broodjes en drankjes op het terras.

Omdat er een aantal webwinkels vertegenwoordigd is, is dit natuurlijk een unieke kans om hun producten eerst eens 'in het echt' te zien, proeven, voelen en passen, alvorens het aan te schaffen!

De kinderen kunnen zelf appelsap persen of een broodje bakken boven een kampvuur. Of geschminkt worden en er zijn heel veel speeltoestellen en beesten om te aaien!

Kom dus gezellig langs! De toegang is gratis. Van 10:00 uur tot 16:00 uur in Moestuin Utrecht, Laan van Maarschalkerweerd 2, Utrecht, www.green-fair.nl

Let op: niet overal is een pinautomaat aanwezig. Gratis parkeren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.