Nieuw: Eco Posh wasbare luier van gerecyclede waterflessen

De allereerste wasbare luier gemaakt van gerecyclede waterflessen is een feit: de Eco Posh. Plastic waterflessen, bamboe en biologisch katoen vormen de basis van deze soepele pocket luier die aanvoelt als jersey katoen. Dat is pas milieubewust luieren

Revolutionaire luier

Het is voor het eerst dat recyclebare waterflessen hun weg vinden naar een steeds populairder product: de wasbare luier. De Eco Posh voelt zacht en soepel aan en is het nieuwste product van Kanga Care. Net als de Rumparooz pocket luiers van dit merk heeft de Eco Posh extra dubbele stiksels aan de binnenkant waardoor lekken nauwelijks nog voorkomt. Bovendien zit ook bij de Eco Posh de 6•r soaker, een unieke en extreem absorberende inlegger. De hele luier met soaker is 10 lagen dik maar heeft wel een overbroekje nodig. Omdat het een verstelbare one size luier is gaat hij zeer lang mee, van pasgeborene tot zindelijke peuter. Ginger, Love, Biscuit, Bamboo en Peace zijn de zachte pastelkleuren waarin de Eco Posh beschikbaar is.

Exclusief bij Babybum.nl

De producten van Kanga Care zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Babybum.nl, een webshop met een uitgebreid en kleurrijk assortiment aan wasbare luiers en toebehoren zoals inleggers en overbroekjes.

Voor meer informatie: www.babybum.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven