EkoPlaza opent feestelijk haar deuren in Groningen

'Natuurlijk, het beste voor iedereen', dat is waar EkoPlaza voor staat. Vrijdag 2 september opende de tweede EkoPlaza in Groningen aan de Nieuwe Ebbingestraat 49-51, feestelijk haar deuren. Klanten kunnen profiteren van biologische actieknallers en zelf stickers p(l)akken op producten naar keuze.

Wout Havinga, voorheen eigenaar van Maikel Natuurvoeding, is blij met zijn nieuwe winkel op een nieuwe locatie. Bij binnenkomst zie je een aangename en overzichtelijke winkel, met het mooiste en grootste aanbod biologische producten dat niet anders is dan de traditionele supermarkt. De winkel biedt veel vers en is transparant over de herkomst van de producten.


De pui van de nieuwe EkoPlaza in Groningen

Als je winkelt bij EkoPlaza, weet je dat je voor kwalitatief eten kiest. Om dit helder te maken heeft EkoPlaza keuzes opgesteld. Hiermee geeft EkoPlaza aan te kiezen ten gunste van de behoefte van de consument van nu en van de toekomst.

1. EkoPlaza kiest voor betaalbaar biologisch
Biologisch eten moet voor iedereen een bereikbare keuze zijn. Dus moet de prijs betaalbaar en eerlijk zijn. De kwaliteit blijft voorop staan dus worden er met leveranciers, telers en boeren transparante prijsafspraken gemaakt. Hierdoor krijgt 'ieder het zijne'. Een teler krijgt de prijs die hij nodig heeft om de beste kwaliteit te leveren, de klant kan genieten van een betaalbaar biologisch product.

2. EkoPlaza kiest bewust voor lekker eten
Wie puur en voedzaam zegt, zegt biologisch. Bewust lekker eten is een gezonde keuze, ook voor de natuur. De kracht van de natuurlijke kringloop zit namelijk in de tijd en ruimte die de natuur krijgt om voedzame producten voort te brengen. Het verschil tussen 'voeding' en 'vulling' zit puur in het luisteren naar de natuur, in plaats van andersom. Lekker rustig!

3. EkoPlaza kiest voor persoonlijk en dichtbij
Maximaal profiteren van de natuur door haar minimaal te belasten. Dit is de één van de EkoPlaza grondwetten. Dus wordt er gewerkt met leveranciers, boeren en telers uit de omgeving. Zij brengen wat de seizoen en de natuur dicteren. EkoPlaza kent al haar leveranciers persoonlijk en kan bovendien zelf de kwaliteit en versheid van de producten controleren. Bovendien hoeft er geen onnodig transport van ver plaats te vinden.

4. EkoPlaza kiest voor verrassend en gevarieerd in bio
De kracht van gezondheid en vitaliteit zit in variatie, zowel voor mens als natuur. Het assortiment van EkoPlaza is dus uitgebreid en blijft variëren. EkoPlaza werkt namelijk met leveranciers die de natuur gezond houden door gevarieerd bodemgebruik en het kweken van bijzondere producten. Een bewuste keuze die zorgt voor een grote variëteit aan gezonde producten.

5. EkoPlaza kiest voor samen
Voor EkoPlaza betekent samenwerken: samen de kracht van de kringloop maximaal benutten. Daarom werkt EkoPlaza alleen met leveranciers, boeren en telers die de ambitie delen om mooie en eerlijke producten te maken, zodat consumenten kunnen genieten van verantwoorde voeding.

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven