Nieuwe merken bij de Beautydrogist

De Beautydrogist.nl, webwinkel in trendy biologische en natuurlijke cosmetica, breidt het assortiment uit met drie nieuwe merken uit Frankrijk.

Born to Bio

Born to Bio is een merk van het Franse Planete Bleue. Alle producten van Planete Bleue zijn biologisch of ecologisch. De cosmeticalijn is Cosme Bio Ecocert gecertificeerd, betaalbaar en is aantrekkelijk verpakt in moderne flesjes en tubes.
Born to Bio bestaat onder andere uit een een serie douchegels, shampoos, deodorant, gezichtsverzorging en pure oliën zoals de biologische Arganolie. Deze 100 procent zuivere en biologische olie wordt speciaal aanbevolen voor de rijpere of vochtarme huid. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.

Een frisse en sensuele douchegel uit de serie is 'Roos en Jasmijn', een mix tussen de koningin van de bloemen en het Boeddhistische symbool van de reinheid. Alle douchegels van Born to Bio bestaan uit een extra milde formule.


Kuomaye

Kuomayé Bio is een nieuwe reeks van unieke en innovatieve cosmetische producten van Kuomay-Kyané met ingrediënten uit de biologische landbouw. De Kuomayé Bio-lijn draagt het Ecocert- certificaat. Naast een serie huid- en haarverzorgingsproducten heeft Kuomaye ook een make-uplijn, met onder andere een biologische eyeliner en een oogpotlood. De Kuomaye producten zijn ook weer zeer redelijk geprijsd.
 

Karawan Authentic

Karawan Authentic staat voor verbetering van de waarde van natuurlijke ingrediënten en ambachten uit de beste oosterse tradities. Deze cosmeticalijn bestaat uit oriëntaalse zeep- & hammamproducten. Eenvoudige cosmetica, gemaakt van natuurlijke ingrediënten of gecertificeerde biologische producten, rijk aan actieve bestanddelen, zoals plantaardige oliën, essentiële oliën, zouten en klei, die hun nut in de rituelen van de oosterse zorg bewezen hebben!

Bijvoorbeeld de Rhassoul klei welke een onmisbaar onderdeel is van de hammam. De Rhassoul saponifère is een klei, rijk aan mineralen uit de Marokkaanse Atlas, te gebruiken voor lichaamsverzorging en haarverzorging. Een andere bestseller van Karawan is de Olijfzeep met Laurier.Dit is een extra luxe Aleppo zeep met rijke samenstelling van olijfolie en laurierolie. Deze zeep heeft een extra hoog laurieroliegehalte en wordt sterk aanbevolen bij een probleem huid (bijvoorbeeld eczeem, acné, psoriasis).

Deze drie merken passen goed in het huidige assortiment van de Beautydrogist, namelijke betere cosmetica voor een betaalbare prijs.

Kijk voor meer informatie over deze merken en producten op www.beautydrogist.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven