Restaurant Zouthaven serveert zoveel mogelijk duurzame en biologische vis

In muziekgebouw 't IJ in Amsterdam is woensdag 31 augustus restaurant Zouthaven geopend voor zoveel mogelijk duurzaam zeevoedsel. "Wij bereiden hier dagelijks vis op een eenvoudige en daardoor tongstrelende manier. De vis is zoveel mogelijk MSC-gecertificeerd, duurzaam en/of biologisch gevangen of gekweekt", vertelt Chef-kok Martin Keus.

"Net als het vlees, brood en andere ingrediënten van kwaliteit die wij in onze keuken gebruiken."

Eigentijds

Locatiemanager Rick de Louw: "Ons uitgangspunt is om onze gasten in een eigentijds en sfeervol restaurant met lekkere gerechten en wijnen te ontvangen. Waar vis de boventoon voert, maar waar ook vlees en vegetarische gerechten op de kaart staan."

"Het restaurant is betaalbaar, maar het waanzinnig mooie uitzicht over het IJ blijft onbetaalbaar."

Verhaaf

De onderneming achter Zouthaven is Verhaaf Party Catering. Die heeft sinds januari 2011 de gehele horeca-exploitatie van muziekgebouw aan 't IJ op zich genomen. Daaronder Starferry, het voormalige restaurant op deze locatie.

Daarnaast verzorgt Verhaaf Party Catering de partycatering bij zakelijke evenementen die plaatsvinden in muziekgebouw 't IJ.

Bron: Horeca Entree

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven