Bilthoven maakt alvast kennis met EkoPlaza

Hoewel de nieuwe EkoPlaza in Bilthoven nog niet open is, hebben de Bilthovenaren toch alvast kennis kunnen maken met EkoPlaza. "Zaterdag was er een Italiaanse dag waarop we met een kraam aanwezig waren om ons gezicht en onze producten te laten zien. Dit keer een selectie uit Italiaanse of Italiaans getinte lekkernijen, zoals buffelmozarella, wijn, pesto, Italiaanse kaas, groente in de Italiaans kleuren en versgebakken Italiaanse bollen. Het was een stralende dag, met Italiaanse temperaturen", vertelt Jan Peter Oosterloo.

Bakkerij Verbeek had er een oven neergezet en Udea een koeling zodat ze in de kraam volop en met een breed scala van zuivel, groente, brood en DKW konden uitpakken.
 


Jan Peter geeft aan dat ze er positieve reacties kregen. "Mensen verzuchten 'eindelijk komen jullie naar Bilthoven', tot 'wat een aanwinst'. En 'wanneer gaan jullie open?'. We hadden er al zin in, en hebben er nu nog meer vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen met de verkoop van biologische voeding in EkoPlaza Bilthoven."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven