Volop bio-producten voor huisdieren bij Bio-Instinkt

De toegevoegde waarde van biologische producten wordt meer en meer erkend in de voedingsindustrie. Deze trend zet nu ook door in het voedsel voor huisdieren. De Duitse webshop 'Bio-Instinkt' richt zich specifiek op biologische huisdiervoeding en ecologische huisdieraccessoires.

In de online winkel worden alleen producten uit de biologische landbouw verkocht. Belangrijk is ook dat met zoveel mogelijk gerecyclede materialen wordt gewerkt.

De producent probeert ervoor te zorgen dat de voeding ook aan de werkelijke behoeften van de dieren voldoet en dat de producten bijdragen tot een gezond voedingspatroon en het welzijn van de dieren.

Een deel van de producten die verkrijgbaar zijn in de shop

Bio-Instinkt blijft het assortiment uitbreiden. Er zijn nu al onder meer biologische voeding en snacks verkrijgbaar, evenals gerecyclede accessoires voor honden, katten, knaagdieren, paarden, reptielen en vogels.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.