Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestelijke opening vestiging van Koppert Biological Systems in VS

De productievestiging van Koppert Biological Systems in de VS opende afgelopen vrijdag 26 augustus officieel de deuren van haar nieuwe fabriek in Howell, Michigan. Koppert begon met het verhuizen naar de productie-locatie in het begin van 2011. Met de feestelijke opening van het nieuwe gebouw is Koppert klaar voor de verwachte verdere groei.



Tijdens de officiƫle opening waren directieleden van de moedermaatschappij, Koppert familie, leveranciers, medewerkers en hun families aanwezig. Peter Koppert, Paul Koppert en Henri Oosthoek, de eigenaren van Koppert, gaven een presentatie.

General Manager Rene Ruiter, verklaarde: "Een nieuw gebouw betekent een nieuw thuis voor Koppert in de Verenigde Staten; een plaats waar we ons bedrijf en onze medewerkers verder kunnen opbouwen en ontwikkelen, en vanwaar we onze klanten van dienst kunnen zijn. Dat we een investering kunnen doen in een nieuw thuis is een grote prestatie en een afspiegeling van ons eerdere en huidige succes, maar geen eindbestemming. Het is het begin van een nieuw tijdperk waarin we verdere groei verwachten en kansen willen benutten om biologische gewasbescherming en bestuiving te stimuleren."

Bron: Koppert Biological Systems
Publicatiedatum: