Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vanaf 12 september verkrijgbaar

Biologische versproducten te koop via webwinkel Eetbiologisch

Eetbiologisch.nl was al de eerste webwinkel met biologische producten specifiek gericht op consumenten. Vanaf 12 september aanstaande is het assortiment verrijkt met een compleet aanbod aan verswaren.

"Ruim een jaar geleden zijn we begonnen met onze webwinkel. We merken dat we fors blijven groeien, en krijgen van onze klanten veel vragen naar versproducten. We zijn toen gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren, een versproduct vergt immers een andere behandeling dan de droogwaren die we tot nu toe versturen", vertelt Elvira Zervos.

"Bovenop ons uitgebreide droogwarenassortiment komt dan ook per 12 september een uitgebreid aanbod groente & fruit. We halen onze producten zoveel mogelijk bij boeren uit de regio. Enerzijds omdat we het fijn vinden om te werken met mensen die we kennen, anderzijds omdat we zo de tussenhandel zoveel mogelijk vermijden, en dus de prijs kunnen drukken."



"We kiezen ervoor om onze producten niet gekoeld te verpakken met doogijs, zoals gangbaar is. Dat is immers gewoon CO2, wat naar ons idee niet past bij waar wij als webwinkel voor staan. We kiezen ervoor om onze producten niet gekoeld te verzenden, uit onze testen bleek dat dat geen problemen gaf."

Voor meer informatie: www.eetbiologisch.nl.
Publicatiedatum: