Ze gaat zelf bezorgen, bijna 1000 producten

Webshop Maya Nieuwenhuis gaat Bommelerwaard voorzien van bio-producten

De 35-jarige Maya Nieuwenhuis heeft zelf ervaren hoe lastig het was om in de Bommelerwaard aan biologisch eten te komen. Daarom besloot ze zelf een webshop te starten.

"In sommige supermarkten verkopen ze natuurlijk wel biologische producten", vertelt Maya. "Maar als je echt álles biologisch wilt, dan kost dat erg veel moeite in de Bommelerwaard." Struinend op internet ging voor Maya een wereld aan biologische producten open. En langzaam aan ontwikkelde zich het idee om een eigen webshop te beginnen.

De website is nu zo goed als af, Maya heeft een opslagruimte en een koelwagen gehuurd, want ze gaat de bestelde producten zelf bezorgen. Klanten kunnen een tijdsblok van twee uur kiezen waarbinnen ze geleverd willen krijgen. Ook 's avonds en op zaterdag wordt geleverd. In eerste instantie doet ze dat in de gemeenten Zaltbommel, Maasdriel en Neerijnen, later gaat ze verder uitbreiden in de Tielerwaard.

Op de website staat een ruim assortiment van bijna duizend producten. Niet alleen de bekende biologische groentes, fruit en vlees, maar ook gemaksproducten zoals pastasauzen, voorgesneden groenten, pizza's en alle mogelijke conserven. De biologische wijnen uit Hurwenen staan ook op de site en in de toekomst wil Maya meer biologische producten uit de Bommelerwaard en Tielerwaard gaan verkopen.

Het vlees komt voor een deel rechtstreeks van een biologische slager die het vacuüm verpakt. "Zulke lekkere ossenhaas heb je nog nooit gegeten", belooft Maya. "En ook het biologisch rundergehakt en het lamsvlees zijn echt heerlijk." Bij de meeste producten staat een gedetailleerde omschrijving van de samenstelling, zodat ook mensen met een allergie in één oogopslag kunnen zien of het product geschikt voor ze is. Op de website staat duidelijk omschreven hoe bestellen en betalen (via Ideal) werkt.

Bron: Het Kontakt

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven