OAT Shoes staat met biologische afbreekbare schoenen op Pret-a-Porter Paris

Wie heeft er nog niet gehoord van de schoenen die volledig biologisch afbreekbaar zijn? OAT shoes heeft na het winnen van de tweede prijs van de eerste Green Fashion Competition een vliegende start gemaakt. Komend weekend staat OAT shoes in het Green Orange paviljoen in de sector 'So Ethic' op Pret-a-Porter Paris.

OAT shoes neemt, net zoals 21 andere duurzame modemerken deel aan Pret-a-Porter Paris binnen het Green Orange collectief. Een paviljoen van 150 vierkante meter in de sector 'So Ethic' zal het beste van Dutch Eco Fashion laten zien.

Via de OAT shoes webshop worden de sneakers inmiddels razendsnel over de hele wereld verspreid. Na alle publiciteit rondom de Green Fashion Competition bestelden klanten uit vijftien landen de schoenen online, en liggen OAT shoes inmiddels in de schappen van twaalf winkels in Nederland, België, Spanje en Nederland.De filosofie van OAT Shoes: de toekomst van mode ligt in een verzoening van natuur en industrie. OAT Shoes wil daar een pionier in zijn. Samen met de Royal Hulshof leerlooierij ontwikkelde het bedrijf een gelimiteerde collectie van biologisch afbreekbaar leer.

OAT Shoes is jong en grijpt alle kansen aan om over de grenzen haar nieuwe collectie te presenteren. Zo ook Parijs. Sylvie Verdierre, initiatiefneemster van Green Orange en eigenaar van Wave-Up marketing en promotie, is blij om OAT shoes tot het Green Orange collectief te kunnen rekenen: "OAT Shoes is een voorbeeld van een innovatieve Nederlandse topper. Dit is de toekomst, en daar wacht het internationale publiek op."

Van 3 tot en met 6 september staat het Green Orange paviljoen (150 vierkante meter) in de sector 'So Ethic' op de Pret-a-Porter Paris.

Bron: Fashion United

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven