Amerikaans culinair concept 'Outstanding in the field' in Nederland

'Outstanding in the field' doet Nederland aan. Dinsdag 13 september serveert het reizende Amerikaanse culinaire concept een ecologisch diner op landgoed Vollenhoven in De Bilt. Dat gebeurt in samenwerking met André Rigault, chef-kok van restaurant Groenland in Driebergen

Outstanding in the Field
is een initiatief van Jim Denevan. Sinds 1999 plaatst het reizende gezelschap pop-up restaurants op bijzondere locaties. Nederland is een van de zes Europese landen die worden aangedaan tijdens de eerste wereldtour, die duurt tot in 2012.Grand Catering haalde het van oorsprong Amerikaanse concept naar Nederland onder de noemer Buitengewooninhetland.nl.

Naast chef-kok André Rigault werkt ook Martijn Verkerk mee aan het diner op 13 september. De sommelier die de wijnen bij het diner verzorgt, is uitgeroepen tot Beste Sommelier van Nederland 2010.

Buitengewoon in het Land hield vrijdag 26 augustus ook een diner bij Kloosterhotel Zin in Vught. Hier werd een biologisch vijfgangendiner geserveerd met gerechten van lokale leveranciers.

Bron: Misset Horeca

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.