Verfkwasten van bamboe in de prijzen

Eco Ezee creëert innovatieve producten van restproducten

Eco Ezee is gespecialiseerd in het creëren van innovatieve producten, gemaakt van 100 procent gerecycled afval of duurzame materialen, met name van oud papier. Dit succesvolle familiebedrijf ontwerpt, produceert en levert ecologische, duurzame en milieuvriendelijke producten. Hierbij wordt gebruikgemaakt van restproducten uit andere productieprocessen, die anders voor een afvalverwerkingsprobleem zouden kunnen zorgen.

Eco Ezee streeft ernaar om, waar mogelijk, producten die de natuurlijke hulpbronnen steeds verder uitputten (zoals kunststof, metaal en hout) te vervangen. De producten worden gerecycled en opnieuw gebruikt.

Voor hun verfkwasten, gemaakt van bamboe, heeft Eco Ezee onlangs een onderscheiding gekregen.

Bamboe

Bamboe helpt de ontbossing en de waterverontreiniging tegen te gaan en de effecten van de opwarming van de aarde te verminderen. Het hoge stikstofverbruik van bamboe neemt overtollige voedingsstoffen uit de productie, veeteelt, landbouw en waterzuivering op.

Duurzaam

Bamboe heeft geen negatieve effecten op de omgeving van de panda's, het soort bamboe dat gebruikt wordt voor de productie is een heel ander soort dan het bamboesoort waar de panda's van leven.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven