Zondag 4 september, van 11:00 tot 17:00 uur

Open dag op Bioboerderij Vierboom aan de Duitse grens

Eindelijk is het weer zover. Bioboerderij Vierboom opent de deuren voor iedereen die het bedrijf al kent en die de boerderij nog wil leren kennen.

Bioboerderij Vierboom is een biologische boerderij in Wyler, net aan de Duitse grens. Sinds meer dan 20 jaar worden biologische producten geteeld op de boerderij. "Ook verzorgen we een moederdier kudde. Dat betekent dat de kalfjes bij de moeder blijven, totdat ze geen melk meer nodig hebben en zichzelf in de wei kunnen verzorgen. Sinds kort hebben we ook een paar varkens", vertelt Johanna Schmidt.Verder wordt 80 hectare akker- en grasland bewerkt. Hierop wordt grasklaver, spelt, tarwe, bonen, aardappelen, en pompoenen geteeld. Deze producten worden te koop aangeboden in de boerderijwinkel of worden als diervoeder gebruikt.Vanaf de open dag kunnen de producten van Bioboerderij Vierboom ook online besteld worden (via www.biowebwinkel-vierboom.nl). Deze worden in een straal van 25 kilometer aan huis geleverd.

Verder kan men op de open dag aan verschillende activiteiten meedoen: bijvoorbeeld handwerkkramen, zadenquiz, lachyoga, voorstelling van de webwinkel en een proeverij van verschillende bio-levensmiddelen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd: koffie, koek, lekkere veggie-burger, krieltjes met kruidenkwark, braadworst... Alles is huisgemaakt en biologisch. De medewerkers van Bioboerderij Vierboom verheugen zich op uw bezoek.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven