Op 7 en 8 september in in Bourg-Les-Valence

Tech & Bio: Europese bijeenkomst over bio-landbouw

Als onderdeel van de beurs 'Tech & Bio' in Bourg-Les-Valence in Drôme (Frankrijk), organiseert Agence Bio de bijeenkomst 'Dynamics of organic agricultural development in the EU'. Dit zal op 8 september zijn. De bijeenkomst zal met name gericht zijn op een diepere analyse van verschillende visies op ontwikkelingsstrategieën van de biologische landbouw in Europa, op een internationaal niveau.

Er zullen Europese deskundigen samenkomen en andere mensen die hun ervaringen willen delen. Dit alles moet bijdragen aan de ontwikkeling van de biologische landbouw. Een inschrijfformulier is beschikbaar op deze website.

De Europese beurs Tech & Bio is een ontmoetingsplaats voor de biologische en alternatieve technieken, die om de twee jaar gehouden wordt. Dit jaar zal de beurs plaatsvinden op 7 en 8 september. Zo'n 220 exposanten presenteren producten, technieken en innovaties aan 12.000 professionals. Er zullen ongeveer 100 demonstraties en 120 conferenties plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie over Tech & Bio.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.