Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Noord Nederland verzorgt bio-menu op Noorderzonfestival

Donderdag 18 augustus is het Noorderzonfestival in Groningen van start gegaan. Zo'n 130.000 bezoekers genieten in het Noorderplantsoen van kunst, cultuur, muziek, theater en heerlijk eten. Net als voorgaande jaren staat er ook dit jaar weer een prachtig paviljoen van Puur Noord Nederland. Puur Noord Nederland is hét merk voor biologische producten uit het noorden van Nederland. Drentse Aa Zuivel, De Terschellinger kaas en Peizermade vlees, zijn slechts enkele van de producenten die ingrediënten leveren voor het Puur Noord Nederland menu. De heerlijke biologische hamburgers, salades en stoofpotten vliegen als warme broodjes over de toonbank.



De cateraars van De Eetfabriek zijn van 's morgens vroeg tot 's avonds laat bezig om het smakelijke Puur Noord Nederland menu te presenteren. De Eetfabriek is een ervaren cateraar, voor hun is koken met producten uit noord Nederland een thuiswedstrijd en dat proef en zie je terug in de vele gerechten op een gevarieerde menukaart. Het Noorderzonfestival is er nog tot zondag 28 augustus, kom zelf proeven en kijken bij het paviljoen van Puur Noord Nederland!
Publicatiedatum: