Nieuwe distributeur voor Biobest in heel Nederland

Na een jarenlange samenwerking tussen het bedrijf Biobest nv en Agro Centrale in een gedeelte van Nederland, zullen vanaf het najaar van 2011 de Biobest-producten in heel Nederland verdeeld worden door Nic. Sosef.

Tot op heden werden via de verdelersovereenkomst met Agro Centrale de provincies Limburg, Noord-Brabant en het zuidgebied van de Maas bediend. Deze overeenkomst verloopt vanaf 13 november 2011 en zal niet meer verlengd worden door Biobest.

Biobest koos omwille van haar verdere strategische ontplooiing in Nederland, en met name bovengenoemd gedeelte ervan, om de verdeelrechten van haar producten in handen te geven van het bedrijf Sosef. Op die manier gaat Biobest voor volledig Nederland met slechts één verdeler voor de professionele glastuinbouw in zee, een vooraanstaand bedrijf waarmee reeds twee decennia zeer goed werd samengewerkt in de rest van het landsgedeelte. Voor het Zuidoosten van Nederland zal de Sosef-vestiging in Velden instaan met service, technische know-how en ondersteuning naar alle lokale tuinders.

Biobest bedankt uiteraard Agro Centrale, voor hun jarenlange samenwerking en wenst hen verder alle succes toe.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven