Ook biologische frisdranken

Veel biologisch voedsel op internationaal golftoernooi KLM

Het internationale golftoernooi KLM Open dat van 7 tot en met 11 september op de Hilversumse Golf Club wordt gehouden, krijgt een duurzaam karakter. Het voedsel dat wordt geserveerd door Maison van den Boer is voor 80 procent biologisch, dan wel de seizoenen in acht nemende, aldus de organisatie, om toe te voegen dat het eten is geproduceerd met respect voor de natuur, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest.

Voor het eerst dit jaar biedt Maison van den Boer ook biologische frisdranken aan, zoals Bionade, biologische appelsap en sinaasappelsap. Daarnaast zijn de borden gemaakt van palmbladeren, is het bestek van hout en zijn de servetten en bekers van duurzame materialen gemaakt, biologisch afbreekbaar.

Het toernooi zal op groene stroom draaien. De dieselaggregaten zijn vervangen door een schonere energievoorziening. Op het terrein zal een 'milieustraat' worden gebouwd waar het afval (plastic, papier, glas en rest) gescheiden wordt geperst. Dit zorgt voor scheiding bij de bron en voor minder transport.

Bron: Misset Horeca

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.