Geslaagde netwerkconferentie in Limerick gehouden

Van 12 tot en met 17 september National Organic Week in Ierland

In heel Ierland zal van 12 tot en met 17 september de National Organic Week 2011 plaatsvinden. Het doel hiervan is om de consument bewust te maken van de voordelen van biologische producten en om de frequentie van de consumptie van lokaal geproduceerd voedsel te verhogen. Dit jaar zullen de hele week producenten, retailers en boeren meer dan 50 evenementen in het hele land organiseren, waaronder wandelingen op biologische, kookdemonstraties, biologische barbecues, oogstfeesten en picknicks, gratis proeverijen in winkels, rondleidingen en lezingen.National Organic Food Conference

De National Organic Food Conference 2011 is afgelopen juni in de Limerick Institute of Technology in Limerick gehouden. Sprekers uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Ierland spraken over het thema 'Biologisch voedsel: een nieuwe business, nieuwe kansen'. Naast deze sprekers waren er vier bijeenkomsten met de volgende thema's: de rechtstreekse verkoop aan de consument; de biologische landbouw en verwerking en beschikbare ondersteuning; de Ierse biologische exportmogelijkheden; de binnenlandse marktinnovatie en -kansen voor groei.De conferentie werd afgesloten met een discussie over 'Wat is uitdagende groei en hoe kunnen we die behalen?'. Ongeveer 150 personen woonden de conferentie bij. In totaal vond 98 procent van de deelnemers de conferentie waardevol en nuttig. Het was de eerste National Organic Conference sinds 2008 en een goede gelegenheid voor mensen uit de sector om te netwerken.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.