Kom kijken en proeven op wijngaard De S-akker

Op zaterdagmiddag 3 september aanstaande is iedereen van harte welkom op de biologische wijngaard en wijnmakerij De S-akker te Dodewaard. Wijngaardeniers Teun Geluk en Chris Maan vertellen dan graag over de teelt en verzorging van hun wijnstokken en hoe ze daar vervolgens rode, rosé, witte en aperitiefwijn van maken.

Tijdens deze open middag geven zij een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij. De druiven zijn al goed aan het rijpen en dat is een prachtig schouwspel. Ook kan er wijn geproefd worden en men kan genieten van een bourgondische sfeer. Het gaat om een echt Betuws en biologisch product van eigen bodem. En natuurlijk kunt u ook een wijnstok adopteren, voor uzelf of als cadeau voor iemand anders.

Teun en Chris geven als tip om uw familie, vrienden of collega's te nemen mee en met hen een bijzondere en sfeervolle middag te beleven.Tijdstip: 13:00 uur tot 17:00 uur
Plaats: Welysestraat 19b, Dodewaard

Voor wie onverhoopt de derde september niet kan komen: ook op zaterdag 1 oktober en zondag 2 oktober is de wijngaard 's middags geopend in het kader van de Nationale Wijnweek. Kijk voor meer informatie op www.s-akker.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven